Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x))

YazarMesaj
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x)) Empty
MesajKonu: bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x))   bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x)) Icon_minitimePerş. Ekim 22, 2009 10:28 am

bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x)) 42765978

Özlemek güzeldir, özlüyorsa özlenen beklemek güzeldir, gelecekse beklenen ve sevmek güzeldir, seviyorsa sevilen.

Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir.

Dünyada iki kör var;biri benden başka herkesi gören sen diğeri senden başka kimseyi göremeyen ben.

İnsanı taş yada kırık kalpli yapan bu dünyadan gidiyorum beni nereye gömerlerse gömsünler.....

bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x)) 11717974
bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x)) 20694046

Eğer güzelliği içinizde taşımıyorsanız, dünyanın neresine giderseniz gidin onu bulamazsınız.

Bulutlar yagmasada yağmur yüklüdür sevmesini hissetmesini bilene......

Sokakta bir kiz gördüm takildi gözlerim gözlerine, Asigim zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin,Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE.

Gercegi insanlarin olculeri ile degil, insanlari gercegin olculeri ile tani..!

Gözlerin konustugu dil her yerde aynidir..!

bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x)) 76859684

sevmedigin birine seni seviyorum deme içinde olmayan duygulardan varmış gibi söz etme kimsenin hayatına kalbini kırmak için girme sevgi dolu bakan gözlere asla yalan söyleme çünkü birine verebilecegin en büyük acı aşık olmadıgın birini kendine aşık etmektir....

bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x)) 38203300

HİÇ BİR ŞEY DİYEN BİR CÜMLENİN ORTASINA TERKEDİLMİŞ BİR KELİMEYİM! ! ! ................................................. Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni, Değmez bu yangın yeri, avuç açmaya değmez. Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini, Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz, Değil mi ki ayaklar altında insan onuru, O kızoğlan kız erdem dağlara kaldırılmış, Ezilmiş, hor görülmüş el emeği, göz nuru, Ödlekler geçmiş başa, derken mertlik bozulmuş, Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın, Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene, Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın, Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen' e Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama, Seni yalnız komak var ya, o koyuyor adama.
bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x)) 64539514
bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x)) 52392757

bekLemek qüseLdiR qeLecekse bekLenen.. x))
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Herkes tarafından Merakla Beklenen o meşhur gifin orjinalleri