Konu: SK - Sürpriz bir dizi ile bomba gibi geliyor ! Salı Eyl. 29, 2009 4:13 pm
En son "Romantik Komedi" adlı filmde rol alan sinem kobal, birçok senaryo arasından seçeceği dizi projesiyle yeni sezonun iddialı isimlerinden olacağını açıkladı.
Güzel oyuncu sinem kobal, yeni dizi projesine hazırlanıyor. Sinem-KOBAL.TK'in haberine göre, Star TV'de yayınlanan Süper Star Life'a konuşan sinem kobal, şu sıralar dinlenmeye çekildiğini ve yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için hazırlandığını söyledi. Uzun bir süre İstanbul gecelerinde yer almayacağını söyleyen Kobal, adının aşk dedikodularına karıştığı futbolcu Arda Turan'la ilgili de son kez konuştuğunu belirterek, "Onunla her zaman arkadaş kalacağız, ileride de aramızda bir şey olmayacak" dedi..
arda_gs_cemre
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 05/08/09Mesaj Sayısı : 632Başarı Puanı : 1026Rep Puanı : 1
Konu: Geri: SK - Sürpriz bir dizi ile bomba gibi geliyor ! Salı Eyl. 29, 2009 7:25 pm
diziye çok sevindimmm.ayrıca ben koyu gs ve arda sever birisi olarak bu belirtilen aşk haberleri ne inanıyordum ne inanmıyordum ortadaydım hep...ikisinide çok sevmeme karşın...artık 1.kişiden böyle bir açıklama geldi birazcık inanmak gerekir diye düşünüyorum.gerçi daha öncede hep söylediler ama..basında biraz durulur herhalde artık...ama..........
şahsi görüşüm:Bence ne olursa olsun biraz büyük konuşmuş.hayat bu ne getireceğini kimse bilemez..Ne demişler:
"Büyük lokma ye,Büyük konuşma...
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: SK - Sürpriz bir dizi ile bomba gibi geliyor ! Salı Eyl. 29, 2009 9:13 pm
Rica ederim,
Ben aşk yönündediler sanıyordum
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: SK - Sürpriz bir dizi ile bomba gibi geliyor ! Çarş. Eyl. 30, 2009 5:41 pm
çok teşk.. hanqi dizi oLduqunu öqReniR öqRenmez izlicem..
nurten*arda*gs
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 28/09/09Mesaj Sayısı : 291Başarı Puanı : 306Rep Puanı : 0
Konu: Geri: SK - Sürpriz bir dizi ile bomba gibi geliyor ! Çarş. Eyl. 30, 2009 9:51 pm
Kayıt Tarihi : 18/07/09Mesaj Sayısı : 360Başarı Puanı : 407Rep Puanı : 1
Konu: Geri: SK - Sürpriz bir dizi ile bomba gibi geliyor ! Çarş. Eyl. 30, 2009 9:57 pm
sinem.büşra demiş ki:
çok teşk.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hanqi dizi oLduqunu öqReniR öqRenmez izlicem.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: SK - Sürpriz bir dizi ile bomba gibi geliyor ! Çarş. Eyl. 30, 2009 9:59 pm
Sinem KOBAL'ın bir numaralı Fun Clubu olarak ilk kez bizim sitede dizinin adı belirginleşecektir...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: SK - Sürpriz bir dizi ile bomba gibi geliyor ! Perş. Ekim 01, 2009 10:38 am
süpeR şimdiden biR kez daha teşekkürLer beRkecim...