İlker GEZİCİ/MAGAZİN 21.08.2009 Annesiyle birlikte reklam filminde oynayan Sinem Kobal, annesinin profesyonelliğinin kendisini şaşırttığını söyleyerek "Annem beni geçti. Kıskanmaya başladım" dedi.
Çok zor ikna ettim Önceki gün Bingo'nun düzenlediği 'Annesinin Kızı' yarışmasını kazananlarla Ortaköy'deki The House Cafe'de buluşan Koballar; yarışmaya Konya, Gaziantep ve İstanbul'dan katılan talihlilerle bol bol sohbet etti. Reklam filmlerinin bir yıl daha devam edeceğini söyleyen Kobal, "Annemi zor ikna ettim ama arşivlik çalışma oldu" derken; anne Nuray Kobal, kendisine çok teklif gelmesine rağmen oyunculuğa devam etmeyeceğini söyledi. Nuray Hanım, "Herkes işini yapsın ben de anneliğimi yapayım..." diye konuştu.
Popülerlik geçici Yaklaşık 10 senedir kameralara aşina olan ve yer aldığı projeler sayesinde çok büyük hayran kitlesi edinen Kobal, şöhretin kendisini şımartmadığını da söyledi: "Popülerliğin gelip geçici olduğunun farkındayım. Küçüklüğümden beri bende garip bir olgunluk var. Sadece işimi yapmaya odaklanıyorum. Gerek 'Dadı' gerek 'Selena' büyük beğeni kazanan projeler ama bu benim duruşumu hiç bozmadı... Kendimi fazla kaptırmamam gerekiyor."
Sinema filmi yolda ' Bingo' reklamlarına bir yıl daha devam edecek olan Sinem Kobal, önümüzdeki günlerde 'Romantik Komedi' adlı sinema filminde oynayacak. Gürgen Öz, Sedef Avcı, Burcu Kara ve Cemal Hünal ile kamera karşısına geçeceğini söyleyen güzel oyuncu film ve rolüyle ilgili bilgi vermedi.
En son Gülnur_Aslım_Burağım tarafından Cuma Ağus. 21, 2009 3:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
önemli değil Sevinc bencede çok tatlılar papatyamız ve annesi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Annemi çok kıskandım C.tesi Ağus. 22, 2009 10:49 am
evet.. ben çaLınmasın diye dedim qüLnuRcum yanLış anLama lütfen... :love:
Gülnur_Aslım_Burağım
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 22/01/09Mesaj Sayısı : 353Başarı Puanı : 271Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Annemi çok kıskandım C.tesi Ağus. 22, 2009 11:55 am
anlamadım canım... sadece gazeteye ayıp olur diye düşündüm ama sonradan farkettim çoğu gazetede aynı fotoğraf ve aynı haber varmış zaten... hem niye alınıyım ki? haklısın çalan çalıyor Allah bilir bazıları ben çektim diyede koyar sitesine :lol: