arkadaşLaR biLdiqiniz qibi seLena iki böLümü daha vaR ama final oLuyoR.. bende siniR oLdum.. atv'nin sitesine şikayette buLundum.. ayRıca ayşe aRkadaşımızda şikayette buLundu.. aRkadaşLaR iki kişiyi dinLemezLeR.. lütfen sizde şikayet edin.. haftaya yeni böLümüyLe oynasın.. seLena böyLe bitmemeLi.. yaRdım edin aRkadaşLaR.. atv'nin sitesine qiRin.. bize uLaşın'a tıkLayın..
sonRa şikayeT böLümünü seçin ve şikayetinizi yazın.. lüTfen arkadaşLaR sinem abLamıza yapıLan bu haksızLıqı düzeLteLim..
ßenim atv'ye oLan mesajım
selena dizisi neden bu kadar erken bitti.. ? daha saLı sabahı yeni böLüm demiştiniz.. ama akşam bi daha baktım final dediniz.. bu sinem kobal fanlarına yapılan büyük ayıbı biran önce düzeltiniz.. bu dizi böyle saçma sonla bitmemeli.. ya neden böyle yapıyorsunuz.. sinirimden ağlayacağım ya.. biran önce düzeltin.. tekrarlarını veriyorsunuz.. yeni bölümünü hep zar zor oynatyorsunuz.. ayıp denen bir şey var ya.. biz sinem kobal fanları olarak çok üzülüyoruz.. lütfen birsn önce cevap yazın.. hemde şunu unutmayın ki.. sihirli dizilerden en çok tutan dizi selena oldu.. birçok ödül aldı.. selenayı böyle bitiremezsiniz.. biran önce cevap bekliyorum..