Bu kızlar Issız Adam'a emanet [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beyaz Melek ve Güneşi Gördüm filmlerinin yaratıcıları iş başında. Boyut film Türkiye’de yapılmayan yep yeni bir sinema tarzıyla geliyor. Nihayet özlenen eski Türk filmlerinin tadında ama Hollywood yapımlarını aratmayacak kalitede çok etkileyici bir film geliyor.
Çekilecek olan yeni sinema filminin adı Romantik Komedi.
3 aylık bir kast çalışmasından sonra ismi Romantik Komedi olan filmin oyuncu kadrosu belli oldu. Romantik Komedi’nin oyuncu seçiminde önce başrollerde oynayacak erkekler seçildi. Geçen yıl ıssız adam filmiyle ünlenen Cemal Hünal’ın yanı sıra kadınların en çok beğendiği Engin Altan Düzyatan ve Gürgen Öz’de kadroya dahil oldu.
Filmin erkek karakterleri belirlenince, sıra yakışıklı erkeklere eşlik edecek güzel kadın oyuncuların seçimine geldi. Yüzlerce kadın oyuncu arasından filmin senaryodaki karakterlerine uygun 4 kadın oyuncusu uzun bir kast çalışmasından sonra belli oldu. Sinem Kobal, Sedef Avcı, Burcu Kara ve Begüm Kütük’ünde kadrosuna dahil olduğu aşk filmi Romantik Komedi’nin başrol oyuncuları Boyut Film ile anlaştılar. Çekimler başlamadan önce okuma ve kostüm provalarında bir araya gelen oyuncular çok çabuk kaynaşarak mükemmel bir dörtlü oluşturdular.
Oyuncuların yaptığı ortak açıklamada, ‘Bu gün ilk günümüz, çok heyecanlıyız. Bu film, bu yıl yapılan bütün filmlerin dışında, yeni bir tür olacak. İlk kez yabancı filmleri aratmayan farklı bir filmin içinde olduğumuzdan dolayı hepimiz mutluyuz’ dediler.
Yapımcılığını Murat Tokat’ın üstlendiği, senaryosunu Ceren Aslan ve Aslı Zengin’in yazdığı filmin yönetmenliğini Ketche yapıyor. Başrollerini Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, ve Begüm Kütük’ün paylaştığı Romantik komedi isimli filmin çekimlerine dün başlandı.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Metropollerde yaşayan kadın ve erkek ilişkileri hakkında çok eğlenceli ve samimi bir anlatım diline sahip olan film, Aşkın, dostluğun, arkadaşlığın, ve insanların içinde bulunduğu şehir yaşamının, hayattaki yerini vurgulayacak.
NoT:içinde sinem abla olan resimleri yazılı atmaya özen göster kübracım.. yazılı olarak attım..