Tubacım Kalbini Kırmak İstemem Belki Haddime Düşmeyen Bir Şey Söyleyeceğim Ama Sen Sinem Hakında Pek Bir Şey Bilmiyorsun Ya Bu Siteden Bizim Sayemizde Öğreniyorsun Herşeyi Veya Sinemi Sevmiyorsun Biraz Hırs Yapıp Araştırman Gerekmez Mi? Ben Bile Hırs Yokken Bu Konu Hırs Yaptım. Bence Sende Dene Bir Şey Kaybetmezsin...
Ayrıca Umarım Yalandır Büşracımm
En son sinemci_hazom tarafından Ptsi Ağus. 03, 2009 2:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
tuğba*
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 18/07/09Mesaj Sayısı : 360Başarı Puanı : 407Rep Puanı : 1
Tubacım Kalbini Kırmak İstemem Belki Haddime Düşmeyen Bir Şey Söyleyeceğim Ama Sen Sinem Hakında Pek Bir Şey Bilmiyorsun Ya Bu Siteden Bizim Sayemizde Öğreniyorsun Herşeyi Veya Sinemi Sevmiyorsun Biraz Hırs Yapıp Araştırman Gerekmez Mi? Ben Bile Hırs Yokken Bu Konu İçin Gökan'a Ulaşmaya Çalışıyorum Ki Başarmama Çok Az Kaldı Bence Sende Dene Bir Şey Kaybetmezsin...
Konu: Geri: Sinem KOBAL Mustafa Şirmen'den ayrılmalı.. Paz Ağus. 02, 2009 12:10 am
Sinem Kobal'ın özel hayatındaki partnerine biz karar veremeyiz..
Burda sadece düşüncelerimizi dile getiriyoruz..
Bu saatten sonra ağır laflar kullanmayın lütfen..
Bir ağır laf eden mahkemeye verilecektir..
Neden bu kadar değiştiğimi merak edenlere anlatabilirim
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem KOBAL Mustafa Şirmen'den ayrılmalı.. Paz Ağus. 02, 2009 8:34 am
Sanırım Ben Anladım Berkecim... Aslında Haklısın Ne Kadar Sinemin Fanı Da Olsak Onun Sevmediği Kişiler İçin ''Sev'' Sevdiği Kişiler İçinde ''Sevme'' Diyemeyiz Buna Hakkımız Yok...! Aslında Biraz Düşününce Mantıklı Olanın Bu Olduğu Belli Oluyor... Sinem Mustafayla Mutlu Olmasaydı Ayrılırdı Demek Ki Mutlular Ki Ayrılmıyor. Ayrıca Zaten Ayrılmışlardı Ve Yeniden Barıştılar Sinem Sevmese Barışmazdı Eminim... Biraz Geçte Olsa Anladıysam Ve Anladıysanız Ne Mutlu Bize... :cheers:
Ben Kendi Adıma Papatyamdan Ve Mustafa Abiden Çok Özür Diliyorum....! Çünkü Haddimize Düşmeyen Bir Şey Yaptık... :/ :love: Özür DiLerim Papatyam...! :love:
& :love: Özür DiLerim MustaFa Abi...! :love:
En son sinemci_hazom tarafından Ptsi Ağus. 03, 2009 2:34 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi