Merhaba.. Mustafa Şirmen'i tanıyorsunuzdur, sevgilisi.. Biliyorum, hâddime değil ama; Sinem KOBAL bence Mustafa Şirmen'den ayrılmalı.. N'için ayrılmalı? Mustafa Şirmen çok kıskanç biri.. Sinem ile Mustafa Şirmen birlikte olamaz.. Gülen papatyamın solmasına izin vermem, onun ağzına dıtarım... Kıskanç biri olduğuna nerden vardım ? :/ Sinem - Mustafa ve iki arkadaşı İzmir / Çeşme'de tatile gitmişti... Sonra bir yere gidiyorlar, yanında koruma.. Yahu Sinem senin kız arkadaşın değil mi ? Korkma yemezler.. Yeseler bile yanında sen ne işe yarıyorsun ? Eğer ki papatyamı koruyamıyacaksan, dötüne güvenmiyorsan kes ilişkiyi ! Belki Sinem' şiddet bile uygularsın.. Bakın dikkatimi ne çekti.. Mustafa ve Sinem ayrılırken "Ayakta Kal" filmi vizyona girmişti ve öpüşme haberleri yoğun olmuştu.. Mustafa filmi gördü ve Sinem'le ilişkiyi bitirdi.. Sonra burnu sürttü ama neyse.. Bu arada çok çapkın Mustafa Şirmen.. :| Önceden Demet Akalın, Deniz Seki vs. kişilerle magazinde görüyordum.. Bir de Sinem ve Mustafa evlenirsee Aman Allah'ımm ! Şiddette uygular o ! Sinem abla gözünü aç.. O gülen papatya solarsa o Mustafa'yı soldururum benn !
Evet Berke Çok Haklısın Ki Haklıyız Bu Konuyu Zaten Msn De Biz Konusmustuk.Yahu Bu Kadar Kıskanclık Olmaz Ya İleride Papatyama da Şiddet Uygularsa Ben Papatyamın Solmasına Üzülmesine İzin Veremem.
Bu Kadar Da Kıskanclık Olmaz Ama
En son sinemci_hazom tarafından Ptsi Ağus. 03, 2009 2:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Katılmamak Mümkün Deil Ki Hayatm Papatyam Zaten Temiz Kalpli Kimsenin Üzülmesini İstemez Mustafaya Sesini De Çıkaramaz En İii Si Bizim Yapmamız Gerekiyo Açık Sölim Papatyamın Mutlu Olması İçin Herşeyi Yaparım Gerekirse Canımı Veririm O Mutlu Olsun Yeter...! :love:
En son sinemci_hazom tarafından Ptsi Ağus. 03, 2009 2:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sinem abla'ya bunu dersek ki hele ben bir erkek olarak onu Mustafa'dan kıskanıyor gibi durur ki kıskanıyorum, Sinem benim olmalı Sinem Abla'nın özel hayatı kendisine, birgün magazinlerde evlendikten 8 ay sonra boşandılar haberi çıkar Sonra o şer*fsiz bebek de yapar Sinem'den :ssst:
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem KOBAL Mustafa Şirmen'den ayrılmalı.. Çarş. Tem. 29, 2009 1:32 am
Erkeklikle Alakası Yok Hayatm Bende Sinemi Kıskanıyorum. Erkek Olsam Sinemi Tavlamanın Yolunu Mutlaka Bulurdum... Ayrıca Bence Sinemle Mustafanın Sonu Olamaz... Zaten Sinem Dünyaya Hep Pembe Gözlüklerle Bakıo Pollyanna'mız Bizim Sinem Yazık Sana Papatyam Yaa Çıkar Şu Pembe Gözlükleri Herkesi Kendin Gibi İyi Görme...!
Yanılıyorsam Yanlışımı Düzeltin Lütfen...
En son sinemci_hazom tarafından Ptsi Ağus. 03, 2009 2:26 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
tamamen katılıyoRum aRkadaşLaR... hakLısınız.. ama bu ikisinin kaRaRı.. bende zaten konuşmuştum bu konuyu hanifeyle geçen gün msnde... ahh abLam hakLısın hanifecim sinem abLa çıkaRt o pembe qözLükLeRini.. bence mustafa siRmen sinem abLayı sevmio biLe.. şöhReti için sevio... biLmiyorum sizde benim qibi düşünüomusunuz ama bence öLe yani.. bu konuyu açman iyi oLdu berkecim.. sen açmasan ben açmak için izin alıRdım.. zaten kıskançlıqın sonu ayRılığa vaRıRmış.. eminim bu ilişki daha fazLa süRmez..
Evet Sinem En İyilerini Hak Ediyor Bence Ama Sonuçta Sinemin Kararı Kimse Karşı Çıkamaz Sonuçta Mutlu Olacaklarda Onlar Olmayacaklarda... Bence Bırakalım Kendileri Karar Versinler... :cheers: Sizce De Öyle Deil Mi Arkadaşlar...?
En son sinemci_hazom tarafından Ptsi Ağus. 03, 2009 2:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Evet Sinem En İyilerini Hak Ediyor Bence Açık Söylemek Gerekirse Ki Bence Sinemle Mustafa Hiç Yakışmıyorlar Sinem Manken Gibi Süper Fiziği Olan Bi Kız Mustafa Da Gıcık Vee Kro Tipli Birisi İnsan Denemez Bence Ona Eğer Sinem Mustafayla Çıkmasaydı Gökan KESER İle Çıkmasını İsterdim En Azından Papatyamın Kıymetini Bilirdi Mustafa Gibi Kıskançlıkta Yapmaz Ve De Çok Yakışıklı Hadi Yakışıklılığı Bi Kenara At Çok İyi Birisi... Ya Papatyam Duy Sesimizi Çıkar Şu Pembe Gözlüklerini Ya oFF Mustafa Sana Laık Deil Sen En İyilerini Hak Ediyorsun....! Sizce De Öyle Deil Mi Arkadaşlar...?
harfi harfine katılıyorum.. duy sesimizi papatya.. :!: bu yaptığın kıskançlıklar haddini aştı mustafa.. :ssst: çok ama çok ayıp.. papatymızı üzmeye hakkın yok.. sinem gibi iyisini qüseLini buLamazsın.. aynaya bakta tipinden utan aqLa..
Bencede Ya Hem Çok Yakışıyorlar Hemde Gökan Sinemin Kıymetini Bilecek Birisi Zaten Gökan Sineme Çıkma Teklif Etmiş Ama Sinem Kabul Etmemiş Diye Duydum Ben...
Harbiden Hea Ama Mahkemeye Falan Gitmeyiz Canım Sonucta Sinemin Fanlarıyız Ona Kötü Yazamnlarında Destek İyi Zamanlarında Da Destek Olmalıyız Aslında Sinem Hakkında En Çok Eleştiri Yapması Gereken Bizleriz Ne De Olsa Fanıyız Hem Sinem Bize Kıyamaz Sonuçta Söz Konusu Sinemin Mutluluğu O Zaman Akan Sular Durur...! xD Ama Bu Planımı Mutlaka Sana Anlatmam Laızm Berke...!
evet ben onLaRı dizinin ba$ından beRi yakıştıRıyoRum.. çok yakışıyoRLaR.. keşke çıksaLar.. sinem abLa bu yazdıqım yoRumu okuRsan Lütfen bana kızma..! çok ama çok yakışıyoRsunuz.. ayRıca gökhan abimöizde çok yakışıkLı, tatLı ve çok iyi biR insan.. çokta sıcakkanLı.. ama senin kaRaRın sonuçta..