Nuray KOBAL'a sevgilerimizi yolluyoruz Bizi bilgilendirdiği için.. Yürekten sevgilerimizle :(A):
Nuray KOBAL ile 05 dakika : 03 saniye konuştuk ve çok mutluyum :
1. Sinem KOBAL'ın yeni sinema filmi "Aşk Tadında"dır..İstanbul'da olanların dikkatine, film genellikle Ulus'ta çekilmektedir, Ulus'a giden uğrayabilir :/ 2. Sinem ve Nuray KOBAL çiftlisi yeni reklam filmi çekecektir ve reklam filminde neler olacağı ilk kez sitemizde bilinecektir; reklamda neler olup biteceği.. 3. Sitemize üye olan iki Sinem KOBAL'da sahtedir..Nuray KOBAL ile bu konuyu konuştum ve ulaştığımız sonuç bu : "Sinem bir tek sinemkobal.biz sitesine mesaj yazmıştır, Burak'la flan iyi anlaşmaktadır...Ses kaydı doğrudur...Bir siteye mesaj yazınca bana da yaz, bana neden cevap vermiyorsun dediğinden hiçbir siteye mesaj yazmamaktadır blog vs. fakat; büyük ricalarım sonucunda sitemize mesaj yazacak inşallah..Bu arada Sinem abla sitemizi takip ediyormuş lakin; mesaj yazmıyormuş, uğradığı varmış yanlış anlamadıysam : " 4. Nuray KOBAL adına Facebook'ta açılan hesap yalandır Nuray KOBAL sitelerden anlamamaktadır, bilgisayardan bile Ne messengeri vardır, ne skype adresi, ne ICQ adresi, ne Facebook adresi ne de aklınıza gelecek herşey :/ 5. Sitemdeki iki sahte Sinem'in de IP adresi alınıp Sinem'in avukatı olan Cevher Aydın'a devredilecektir ve mahkemeye verilecektir..Tazminat parası tahminen "10.000" TL'dir.. Tazminat parası ödenmezse ailesinden +18 biri hapiste yatacaktır.. 6. Sahte Sinem'ler banlanmıştır..
:ban:
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43