Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)

+2
SinemHaniFe
aslı37
6 posters
YazarMesaj
aslı37
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
aslı37

Başarı Puanı : 91
Rep Puanı : 30

sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Empty
MesajKonu: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 6:14 pm

ya arkadaş bak birinin fanısın ama onu tanımıyon görmüyon konuşmuyon.aslında ben s.kobalı tanıyom sayılır u sşite saolsun ama biri msn sini filan vermiyo face bookta öyle biri ekliama yalanmı bilmiyom biri özeldensöyler se fanı olacam ve reklam yapıp sitere koycasm bu site hakkında veren olmassada jeff hardy hayranı olcam Ağla Ağla Ağla Ağla Ağla Ağla
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Empty
MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 6:36 pm

Aslıcım Sinem Bence Senin Gibi Bir Fanı Olduğu İçin Mutludur Sırf Msn Sini Bilmiyorsun Diye Bırakılmaz Ki Bende Sinemin Msn Si Var Annesiyle Konuşuyorum Ama Bende Sinemi Görmedim Ve Sineme Laık Bir Fan Olmadığım İçin Bırakmayı Düşünmüştüm Ama Saolsunlar Berke Ve Büşra Sayesinde Ne Kadar Büyük Bir Hata Yaptığımı Anladım Sen Sen Ol Sakın Sinem Fanı Olmaktan Vaz Geçme Benden Sana Tavsiye Göz Kırpan
http://www.sinemfan.net.tc
aslı37
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
aslı37

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 6:50 pm

SAOL BIRAK MIYCAM AMA AYNI ZAMAN DA JEFF HARDY CİDE OLA BİLİRMİYİM
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 6:52 pm

Ol Canım Karışan Yok Sana Ama Sinemide Bırakma Göz Kırpan
aslı37
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
aslı37

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 6:59 pm

HAYATTA BIRAKMAM BENDE BÜYÜYÜNCE OYUNCU OLMAK İSTİYOM BELKİ BWENİMDE FANLARIM OLUR HİHİHİHİHİHİ
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 8:16 pm

Ooo Bendensin He xD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimeCuma Tem. 17, 2009 10:08 am

bende olmak istiom.. Dil Çıkaran hanife haklı o da bırakıodu ben inat ettim.. ikna ettirdim.. =)

hanifede beni dinledi.. saol hanifem.. =) sende bırkmadığın için saol aslım.. =)
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimeCuma Tem. 17, 2009 2:12 pm

Asıl Sen Saol Büşracımm Sayenizde
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimeCuma Tem. 17, 2009 6:00 pm

önemli değil tatlım.. =)
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimeC.tesi Tem. 18, 2009 11:06 am

İlla görmedik diye fanı olamayacak mıyız Göz Kırpan
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimeC.tesi Tem. 18, 2009 11:08 am

yani.. tbikide .. Göz Kırpan bu yüzden ölümüne Sinem Kobal.. ! Smile
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimeC.tesi Tem. 18, 2009 11:40 am

Ayrı ettende ..
Gerçek sinem fanı asla bırakmaz Göz Kırpan
Ayshe_-_Oğuzhan
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
Ayshe_-_Oğuzhan

Başarı Puanı : 187
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 1:16 pm

valla ben ölsemde bırakmam sinem ablamı bu arada hanife msn ni ve sinem kobalın msn sini verirmisin
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 1:20 pm

Ayşenur Kızgın

Madde 13. Sinem Kobal'ın msn adresini, ev telefonun numarasını, cep telefon
numarasını istemek yasaktır.İsteyenler uyarılmaksızın banlanacaktır.

Seni banlamıyorum..
Forum kurallarını oku..
Birdahakine banlanırsın
:ban:
http://www.sinem-kobal.tk
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 1:32 pm

ben uyaRdım canım.. biLmioRmuş.. Göz Kırpan
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)   sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri) Icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 1:33 pm

Pekiyi..
Konuyu kilitliyorum, gereksiz üyenin gereksiz mesajı sonuçta..
Konu Kilit
http://www.sinem-kobal.tk

sinem kobal ın fanı olmayı bırakıyorum nedeni(daha onla bi satır konuşamadım isyanım var içeri)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sinem Kobal ve annesi (Nuray Kobal) ile görülmemiş iki resim
» sinem kobal
» Sinem KOBAL - Nuray KOBAL
» Sinem KOBAL & Kerem KOBAL *2
» sinem kobal