merhaba arkadaşlar ) öncelikle benim arkamda durup beni temsil ettiginiz icin sizlere cok tsk. ediyorum su an ayaktaysam sebebi sizsiniz ki olacaksiniz ) cemal'e ve sizlere soz vermistim, sitede mesajlariniza baktim, bana dediklerinize flan cok sevindim.. siteyi eskiden de takip ediyordum fakat; mesaj yazacak vaktim yoktu.. simdi cesmeden geleli 2 hafta oldu ve simdi sapanca'ya geldim yazliga ailemle.. annem hatirlatti kirma cocugu diye ) bende simdi yaziyorum, annemin de selami war siteye arkadaslar.. yazilarinizi hep takip edecegim ki ediyorum da, bana soylemek istediklerinizi burda soyluyebilirsiniz mesaj yazmaya vaktim olunca hepsini tek tek cevaplamak isterim aslinda )
eylem
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 16/06/09Mesaj Sayısı : 65Başarı Puanı : 63Rep Puanı : 0
NOT : Sinem KOBAL'da bulunan fotoğraf Sinem'in avatarı değildir, Sinem KOBAL rütbesine ait fotoğraftır.. Yani kimi kimseler bu fotoğraf int.te var diye saçmalamasın şu anlık Sinem Abla'da avatar bulunmamaktadır...
Şimdi başlıyalım..
Beni ve üyeleri kırmadığın için çok teşekkür ederim Sinem ablaa Sitemize hoşgeldin, sefalar getirdin.. Çok mutlu oldum, ne zamandır bu günü bekliyordum.. Sitede papatyalar açtıı
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43