Mesleği: Müzisyen & Dizi Oyuncusu Doğum Yeri:İstanbul Doğum Tarihi:17.02.1985
Cemre Kemer, 1985 te İstanbul'da doğdu. Mİmar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretimin ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor. Cemre, ****** Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda beş yıl boyunca rol aldı. Kliplerde oyunculuk yaptı. Reklam jingleleri seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Kayıt Tarihi : 17/09/09Mesaj Sayısı : 11Başarı Puanı : 15Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Cemre Kemer Perş. Eyl. 17, 2009 2:13 am
cok tatlii bi kiz bilitorum cemreye benn
Muro10
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 21/12/09Mesaj Sayısı : 105Başarı Puanı : 108Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Cemre Kemer C.tesi Ara. 26, 2009 1:21 am
ceMRe ya karşı içimde inanıLmaz bi sempati var hatta sempati deiL aşk var aşK aşıgımmm :D:D
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Konu: Geri: Cemre Kemer Ptsi Ocak 25, 2010 4:15 pm
Cémre ablam'la konserde konuştum Büşra'm Aşkım o beniimmm YILLARDIR !
SinemHaniFe
Konu: Geri: Cemre Kemer Ptsi Ocak 25, 2010 9:31 pm
BeNDe 23 NiSaNDa GiTMiSTmm KoNSeR BiTTi BeN DuYquSaLa BaqLaDmm eLimmDe De DeFTeR Ne iŞe YaRiCaKSa xD aqLıoRmm BaBamm aa TaMaM HaNiFe BaK GeTiRDmm KoNSeRe SöZ Bi DaHa KiNe De GiDiCeZ DeDi BeN SuSMuooRmm aMa NaSıL aqLıoRmm BaBamm TuTTu eLimmDeN KoS HaNiFe DeDi KosTuK Tamm aRaBaYLa GeCioDuLaR aTLaDıK aRaBaNıN öNüNe CammLaRa FiLmm CeKiLMiS HiÇ Bi ŞeY GöZüKMüoo aRaBaYLa BiZimm aRAMızDa Da YaRımm MeTRe YoKTuR xD CemmRe De öNDeYDi ''aY aY YaVaS CANımm'' DeDi xD SoNRa By By YaBTı BaNa öLe GiTTiLeR aRABaYLa BaBamma BAYaqıı Bi TaKip eTTiRMiSTmm SoNRa KoNSeR BaSLaDı üSTLeRiNi DeiŞTiRMeYe GTTim Bi aRKimm VaRDı oRDa TaNısTıK aiLeSiNi KaYBeDeN CoCuKLaR aRKaYa GiDoDuu BeN TaMaMeN ANNemmLeRDeK KoPuK KeNDi BaSıMaımm xD aRKaYa GiTTiK Tamm KuLiSe GiRioDK Bi TaNe GeRiZeKaLı KıZ iTTi GöReVLiLeR GöRDü BiZ aNNeMiZi KaYBeTTiK DioRZ CooK SüPeRDi aMa KuLiSe GiReMeDimm KAPıSı Tamm KaRSımDaYDı KıZ iTTi BiDe aYH Die BaqıRDıı xD