http://www.atv.com.tr/izleyicitemsilcisi.phpBu ATV ye sinir oluyorum.madem yayınlamıyacaksın ver başka kanala.Ben Nazlı'yı bir hafta daha mı göremicem?Raytıngleri deiyi bu dizinin ama raytıng'ı düştüğünde satmayı çok iyi biliyor bu atv.atv izleyici temsilcisine bu konu ile ilgili yazılar yazabilirsiniz.
bobcan
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 08/07/09Mesaj Sayısı : 28Başarı Puanı : 36Rep Puanı : 0
Bence Deişmez Çünkü ATV İyi Bir Ekip Ne Kadar Yayınlamasalarda SeLeNa Ekibinin ATV Ekibi İle Bir Problemi Yok Sadece ATV Ekibiyle Problemi Olan SK Fanları xD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
haklsıın xD inş. değişmez reytinleri düşsün istemem.. hafta içi hergün atv ve avrupa atvde tekrarları var.. xD ayrıca atv avrupa'da da cumartesiler var.. bence bitmez.. biticek olan dizinin tekrarı olmuo fazla çünkü.. hem atv selena gibi başarılı bi diziyi mumla arasa bulamaz.. haksızmıyım.. ?
haklısın canım.. ama asıl reytingi selena dizisi kırıyor..
sinem ablanın selena dizisinden 8-9 tane ödülü var..
aHhSiNeMaHh
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 07/07/09Mesaj Sayısı : 4Başarı Puanı : 4Rep Puanı : 0
Konu: Geri: SeLeNa Neden Çıkmıyor C.tesi Tem. 11, 2009 10:46 am
ßeyLeR HaNıMLaR SeLena Dizisi Bitmicek cüNkü iNtten BuLDuM SiNeM koBaL TaTiLDeyMis ceKimLeR BitmiS 1 kac boLüm qoSTeRip SeZoN FinaLi veRicek Ve SiNeM KoBaL Bu YaZ Sonu MuSTaFa SiRMeNLe eVLeNicek BoSVeR YeTeRKi SiNeM MuTLu oLSun aHh SiNeM aHh
SinemHaniFe
Konu: Geri: SeLeNa Neden Çıkmıyor C.tesi Tem. 11, 2009 11:01 am
Canım Yanlış Bilgi Bizde Berkeyle Nuray Teyzeden Bilgi Alıyoruz. Sinemin Yaşı Küçük Şuanda Evlenmeyi Düşünmüor Bunu Nuray Teyze Söyledi Ayrıca Sezon Finali Deil Finaldi Ve Çekimler Zaten Çoktan Bitti Selena Dizisi Tv De Yayınlanmadığı Zamanlar Sinem Ablalar Çekimlerdelermiş Selenayı Çekiyorlarmış. Yani Selenanın Çekimleri Çok Önceden Çekildi Ve 106 Bölümde FİNAL Olacak...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: SeLeNa Neden Çıkmıyor C.tesi Tem. 11, 2009 11:44 am
evt maalesef öle cnmm..
Selda Kurtulmuş
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 10/07/09Mesaj Sayısı : 13Başarı Puanı : 21Rep Puanı : 0
Konu: Geri: SeLeNa Neden Çıkmıyor C.tesi Tem. 11, 2009 11:49 am
inşallah ahsinemah'ın dediği gibi selena bitmez...
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: SeLeNa Neden Çıkmıyor C.tesi Tem. 11, 2009 11:50 am
aRkaDaSLaR Biz SiNeM koBaL ın FaN ıyız SeLeNa nın deqil yani dizinin HayıRLıSı NeySe 0 oLSuN MuTLaKa SiNeM in YeNi Dizi-Sinema fiLm i cıkar die düsünüyorum sizce?
Tabiki de çıkar.. Ben ayrıca Sinem fanıyım ve dizi beni çok ilgilendiriyor.. Orda gerçekleri yansıtıyor, tabii Sinem'in yeni projesi var.. Adı bende gizli kalsın özel bir proje Usta oyuncular da var tabii, özel bir ropörtajta okudum.. Orda şarkıcı olacak.. Sitede de var fakat; sadece şarkıcı olacağı.. Hangi dizi vs. bilgi yokk Zaten gerçek fanları bilir Selena benim için dâim önemliydi;)