Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Şampuan ve Parfüme Çok Para Harcıyorum

3 posters
YazarMesaj
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

Şampuan ve Parfüme Çok Para Harcıyorum Empty
MesajKonu: Şampuan ve Parfüme Çok Para Harcıyorum   Şampuan ve Parfüme Çok Para Harcıyorum Icon_minitimePtsi Haz. 22, 2009 1:29 pm

Şampuan Ve Parfüme Çok Para Harcıyorum. Televizyon dizi oyuncusu Sinem Kobal en çok saçlarına özen gösterdiğini söylüyor: İşim nedeniyle çok küçük yaştan beri saçım sürekli işlem gördüğü için devamlı gittiğim kuaförümde bakım yaptırıyorum. Saçımın sağlıklı kalması için şampuanımı özenli seçiyorum, aylık ve senelik bakım kürlerini uyguluyorum. 2.5 senedir saçlarımı boyuyorum. Normalde de sarışınım ama bu kadar sarı saçlara sahip değilim. Saçlarımın uçları yazın güneşten açılırdı. Ama çalışma hayatına başlayınca ve üç ay yaz tatili yapamayınca sarışınlığımı korumak için boyatmaya başladım. Şampuanlara, parfüm ve deodorantlara çok para harcıyorum. Haftada bir manikür iki haftada bir pedikür yaptırıyorum. Hiçbir zaman çok büyük cilt problemi yaşamadım ama her gencin başına geldiği gibi ergenlik dönemimde benim de birkaç sivilcem oldu. Onlar için ben derin temizleme maskeleri kullandım. Daha çok cildimi temiz tutmaya yönelik ürünler kullandım. Zaten cildimi temiz tutmaya başlayınca sorunum da geçmişti. Suyu çok severim o nedenle çok sık yıkanıyorum. Yaz kış her sabah duş alıyorum. Yazın günde iki kez yıkanırım.

(SiTeDe VaRSa ÖZüR DiLeRim...)
http://www.sinemfan.net.tc
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

MesajKonu: Geri: Şampuan ve Parfüme Çok Para Harcıyorum   Şampuan ve Parfüme Çok Para Harcıyorum Icon_minitimePtsi Haz. 22, 2009 4:11 pm

Teşekkürler, biliyordumm :]
http://www.sinem-kobal.tk
SinemHaniFe
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
SinemHaniFe

Başarı Puanı : 1899
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Şampuan ve Parfüme Çok Para Harcıyorum   Şampuan ve Parfüme Çok Para Harcıyorum Icon_minitimePtsi Haz. 22, 2009 5:54 pm

BiR ŞeY DeĞiL...
http://www.sinemfan.net.tc
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Şampuan ve Parfüme Çok Para Harcıyorum   Şampuan ve Parfüme Çok Para Harcıyorum Icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 3:49 pm

sitede var ben atmıştım.. yinede teşekkür..

Şampuan ve Parfüme Çok Para Harcıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası