Şampuan Ve Parfüme Çok Para Harcıyorum. Televizyon dizi oyuncusu Sinem Kobal en çok saçlarına özen gösterdiğini söylüyor: İşim nedeniyle çok küçük yaştan beri saçım sürekli işlem gördüğü için devamlı gittiğim kuaförümde bakım yaptırıyorum. Saçımın sağlıklı kalması için şampuanımı özenli seçiyorum, aylık ve senelik bakım kürlerini uyguluyorum. 2.5 senedir saçlarımı boyuyorum. Normalde de sarışınım ama bu kadar sarı saçlara sahip değilim. Saçlarımın uçları yazın güneşten açılırdı. Ama çalışma hayatına başlayınca ve üç ay yaz tatili yapamayınca sarışınlığımı korumak için boyatmaya başladım. Şampuanlara, parfüm ve deodorantlara çok para harcıyorum. Haftada bir manikür iki haftada bir pedikür yaptırıyorum. Hiçbir zaman çok büyük cilt problemi yaşamadım ama her gencin başına geldiği gibi ergenlik dönemimde benim de birkaç sivilcem oldu. Onlar için ben derin temizleme maskeleri kullandım. Daha çok cildimi temiz tutmaya yönelik ürünler kullandım. Zaten cildimi temiz tutmaya başlayınca sorunum da geçmişti. Suyu çok severim o nedenle çok sık yıkanıyorum. Yaz kış her sabah duş alıyorum. Yazın günde iki kez yıkanırım.
(SiTeDe VaRSa ÖZüR DiLeRim...)