Konu: "Biz Doğal Davranıyoruz.." Paz Haz. 21, 2009 12:31 am
<table style="border-collapse: collapse;" bgcolor="#dadada" border="1" bordercolor="#999999" cellpadding="0" cellspacing="0" width="250"><tr><td align="center">[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]</td></tr></table> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], Birlikte 'Benim Annem Dans Edemez' Programında Sadece Sunuculuk Yapmadıklarını ve Doğal Davranarak Programı Yönettiklerini İfade Ettiler.
SİNEM KOBAL VE [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], BİRLİKTE 'BENİM ANNEM DANS EDEMEZ' PROGRAMINDA SADECE SUNUCULUK YAPMADIKLARINI VE DOĞAL DAVRANARAK PROGRAMI YÖNETTİKLERİNİ İFADE ETTİLER. Habertürk'te Saba Tümer'in konuğu olan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], birlikte program sunmaktan ve çeşitli projelerde yer almaktan keyif aldıklarını anlattı.
Daha önce 'Nefes Nefese' dizisinde birlikte oynayan Kobal ve Aslan, 'Ayakta Kal' isimli sinema filminden sonra Show TV'deki 'Benim Annem Dans Edemez' programını da birlikte sunmaktan memnun olduklarını ifade ettiler. Sunuculuğun oyunculuktan daha kolay olduğunu söyleyen [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], 'Dizi oyunculuğuna nazaran sunuculuk çok daha kolay. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Artık istesen de bırakamazsın sunuculuğu' diyor. İlk başta bana inanmıyorlardı. 'Canlı yayındayız bir şey yapma' diyorlardı bana. Biz sadece sunuculuk yapmıyoruz. Sinem'le ikimizin görevi o programı yönetmek' diye konuştu. Eskiden yarışmalarda yaşanan polemiklerin mizansen olduğuna inandığını ancak işin içine girince canlı yayında insanların bir anda farklı reaksiyonlar verdiklerini söyledi. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ise programda doğal davrandıklarını ve bir sunucu kalıbı içine girmediklerini belirterek 'Biz orada sunucuyuz, bir kalıbımız var, o şekilde sunmalıyız gibi değil. Orada bir gösteri yapılıyor ve bir yarışma var. Devam eden süreçte neler oluyorsa onu aktarmaya ve bir şekilde kontrol etmeye çalışıyoruz' dedi. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'un istemesi durumunda [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ile yayında dans edebileceklerini söyledi ve 'Ederim ne var ki. Öyle bir şey söylesin yeter. Biz de orada vals yapmayacağız herhalde. Bir iki saat öncesinde çalışır bir şeyler yaparız' dedi.
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43