Konu: Sinem KOBAL SBS Sitresine İyi Geliyor.. Salı Haz. 09, 2009 5:23 am
Sinem Kobal SBS Stresine İyi Geliyor !
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Güzel oyuncu Sinem Kobal ile öğrenciler SBS stresini yenecek. Daha önce, `Her Şey Seninle Başlar` isimli kitabı 600 bin kişiye ulaşan Mümin Sekman, bu defa kitabın `çocukcası`nı yazdı.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SBS stresi çeken öğrenciler için artık özel bir kitap var. Daha önce, `Her Şey Seninle Başlar` isimli kitabı 600 bin kişiye ulaşan Mümin Sekman, bu defa kitabın `çocukcası`nı yazdı. 9 yaş üzeri çocuklar için hazırlanan özgüveni geliştirme kitabında, `Selena` karakteri Sinem Kobal da `rol` aldı. Kitapta fikirleri canlandıran Selena, çocuklara korkuyu yenme, özgüveni artırmanın sırlarını anlatıyor. DİZİ DE İZLER, KİTAP DA OKUR Alfa Yayınevi, Sekman`ın kitabında ilginç bir yöntem izledi. Özellikle ailelerin şikayetçi olduğu `Dizi izliyor, kitap okumuyor` sorununu aşmak için `Selena` dizisinin başrol oyuncusu Sinem Kobal seçildi. `Selena` böylece Türkiye`de ilk defa bir kitaba giren dizi karakteri oldu. İlköğretim öğrencileri için hazırlanan kitapta, Mümin Sekman öykülerle başarısızlık korkusunu yenme ve özgüven geliştirme mesajları veriyor. Sinem Kobal ise, pozlarıyl çocukların ilgisini konuya çekiyor, anlatılan fikirleri canlandırıyor. Kitap `nasıl yapabileceğini öğrenirsen, sen de yapabilirsin` mesajı veriyor. Kapak tasarımının Hollywood filmleri için çalışan grafiker Emrah Yücel`in yaptığı kitap önümüzdeki hafta satışa çıkacak.
Sevinc
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 08/06/09Mesaj Sayısı : 17Başarı Puanı : 11Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Sinem KOBAL SBS Sitresine İyi Geliyor.. Salı Haz. 09, 2009 12:49 pm
Sağol harika!!! EMEGE SAYGI..
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Sinem KOBAL SBS Sitresine İyi Geliyor.. Salı Haz. 09, 2009 12:52 pm
Birşey değiL..
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Sinem KOBAL SBS Sitresine İyi Geliyor.. Salı Haz. 09, 2009 12:58 pm
saol süpersin berkecim.. oley kesin alıcam kitabı..
sinem_delisi
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 20/04/09Mesaj Sayısı : 144Başarı Puanı : 114Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Sinem KOBAL SBS Sitresine İyi Geliyor.. Salı Haz. 09, 2009 9:13 pm
kesin alacam bnde şimdi okudum siteye yazıyım dicektim sen yazmışsın tşk
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Sinem KOBAL SBS Sitresine İyi Geliyor.. Salı Haz. 09, 2009 9:47 pm
Bende alcam.. Aceleciyim Yaseminciğim
SinemHaniFe
Konu: Geri: Sinem KOBAL SBS Sitresine İyi Geliyor.. Çarş. Haz. 10, 2009 12:17 am
Kesinlikle Ve Kesnlikle Alıcam Hatta İki Tane Alıcam Birini Okumak İçin Dierini de Kapağı İçin (:
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Sinem KOBAL SBS Sitresine İyi Geliyor.. Çarş. Haz. 10, 2009 12:40 pm
ya nerde satılıo ben bulamadım..
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Konu: Geri: Sinem KOBAL SBS Sitresine İyi Geliyor.. Perş. Haz. 11, 2009 8:10 pm
Hahay .. Kesin aLıorm (=
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Sinem KOBAL SBS Sitresine İyi Geliyor.. Cuma Haz. 12, 2009 9:17 am