Kayıt Tarihi : 17/04/09Mesaj Sayısı : 60Başarı Puanı : 72Rep Puanı : 0
Konu: intihaRa kaLkışdımm C.tesi Nis. 18, 2009 10:49 am
İtiRaff edioRumm bn inihaR etmeye kaLkıştımmm ewde tek başınaydımm ve bileklerimi kescektim çünkü kimsenn bni sewediğini düşünüo0dumm:(
haLada öLee Badu qüLsm ve özLm haRiç kimse bni sewmioo ama aRtık yapmam... :sleep:
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: intihaRa kaLkışdımm Paz Nis. 19, 2009 11:14 am
aCaßa nicin sevmioLar sni? bn söLiim mii.. büük nedeni benim.. sebebini snde biliosn.. bana karsı yaptıgın b*klukları vs. vs.. konuyu dağıtmıalım ama; emin oL ki hLL, büş, sedef (sedef beni tanımasa - bende onu tanımasam ki ) bnm icin kstüler sna
$inem qobL.mihRban:)
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 17/04/09Mesaj Sayısı : 60Başarı Puanı : 72Rep Puanı : 0
Konu: Geri: intihaRa kaLkışdımm Paz Nis. 19, 2009 11:34 am
Buu oLayy ondan önceydii
Benn napmışım sana yaa bn sana bişyy yapmadm ama sen onların iftiralarına inanıpp banaa ölee laflar ettiğin için bu haldeyizz ama hilal'in sanaa söğlediği şyler vardıı bn sölemiomm ama ayrıca o bştann beri snle çıkmamı isdemioduu...
WampireSs.Cat
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/01/09Mesaj Sayısı : 475Başarı Puanı : 123Rep Puanı : 1
Etmeye kalktımm ama yapmadımm onlarnda üzülceğini düşünmüorumm zaten 1-2 sahte göz yaşı sora hatıramzlr bilee birtekk nesLi [kuzenm] bide babanem diğrlerinn umru olmazdımm zaten hep suç bnde suçlu bn nedense :sleep:
ayRıca onLar hakLısın istemiodu sen ve ben'i.. baştan beRi emRei sevdiğini biLioLardı piyon diiLim bn pinokio.. kendini bi Romanına hapsetmiş kızıL sakaL 0yunu oynama bana... hiLaL^Ler sonuna kaDar hakLıLar, bn sana nasıL inandım be pinokio nasıL?
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
yaa bu oLayLr yüSünden emReden nefRet edio0rmm o bnm çok iii aRkımdıı bn o hatayı geçn yıl yaptm ilk tanıştımzda sewdm ama snra hep arkimdi bn onu kardeş görüodmm çoookkk sewiom ama dostlktn ileri gtmedi...
büşRa da anLadı ama iftiRa oLduğunu sen anLamadnn... saoL büşraa
zadenn bnların yaptıklarında bni anlayan we sonuna kadr dnleyen tek insan onuRhn..
Ama bıktmm nezamn inancaksnn eğer inanmıosann inanmicksan bidaha başlamiyalımm;)
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Etmeye kalktımm ama yapmadımm onlarnda üzülceğini düşünmüorumm zaten 1-2 sahte göz yaşı sora hatıramzlr bilee birtekk nesLi [kuzenm] bide babanem diğrlerinn umru olmazdımm zaten hep suç bnde suçlu bn nedense :sleep:
ya bir dakka dediğin çok saçma sahte göz yaşı ne demek bazı insanlar sevgisini gösteremeyebilir ama seni gerçekten sevebilir Hele ailen ... ailene çok büyük saygısızlık bu yaptığın bir aile çocuğunu nasıl sevmez Hem seni sevmeyen birileri varsa sorunu kendinde aramalısın Berke'nin dediği gibi
EvrenEG
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 11/11/08Mesaj Sayısı : 41Başarı Puanı : -4Rep Puanı : 0
ya ne kadar saçma bir düşünce, seven sever sevmeyen sevmez düşünme bunları . bak eğer hala düşüncenden vazgeçmediysen bi taktik vereim, gir mutfağa havlu ile kapının aralıklarını kapat pencereleri felanda kapat sonra 4 tane ocağın düğmesini sağa doğru çevir tüpü(doğalgaz varsa oda olur:D) aç otur mutfakta sandalyeye bir güzel bekle:D, yarım saat sürmez öbür tarafa gitmen, ama şu var mutfağa sigara vs yanıcı maddelerle girerlerse evde gider mutfağa ateşle girende senin yanına gelir:D bak buda extra: bu taktiği yaparken kazım koyuncu - işte gidiyorum şarkısını aç
bide seni intihar ettirdim diye beni içeri atmasınlar
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: intihaRa kaLkışdımm Salı Mayıs 12, 2009 2:26 pm
valla bişi diemicem...
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: intihaRa kaLkışdımm Salı Mayıs 12, 2009 2:59 pm
Yeni aşk yelkeninde mutluluklarr ..
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: intihaRa kaLkışdımm Salı Mayıs 12, 2009 3:02 pm
aşk yelkeni insana sadece bir kez gözükür o da gerçek aşk yoksa yapmacıklar hep vardır...
WampireSs.Cat
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/01/09Mesaj Sayısı : 475Başarı Puanı : 123Rep Puanı : 1
ya ne kadar saçma bir düşünce, seven sever sevmeyen sevmez düşünme bunları . bak eğer hala düşüncenden vazgeçmediysen bi taktik vereim, gir mutfağa havlu ile kapının aralıklarını kapat pencereleri felanda kapat sonra 4 tane ocağın düğmesini sağa doğru çevir tüpü(doğalgaz varsa oda olur:D) aç otur mutfakta sandalyeye bir güzel bekle:D, yarım saat sürmez öbür tarafa gitmen, ama şu var mutfağa sigara vs yanıcı maddelerle girerlerse evde gider mutfağa ateşle girende senin yanına gelir:D bak buda extra: bu taktiği yaparken kazım koyuncu - işte gidiyorum şarkısını aç
bide seni intihar ettirdim diye beni içeri atmasınlar