Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Aşk........ Perş. Nis. 02, 2009 4:03 pm
Kusura bakmayın arkadaşlar. Siteye bi süre girmicem. Giricem ama, sık değil. Bu aralar kendimi şarkılara ve teste vurdum. eee insan aşık olunca kafası karışıo. Lütfen bana kızmayın çünkü burada kalırsam burada daha çok bunalıma gircem. Ben acı çektiğim zaman diğerleride çekiyor. Sizide üzmek istemem. Kusura bakmayın. Bu aşık olduğun çocuk kim demeyin sakın.. Çünkü o çocuk beni hiç sevmedi sevmiyecek biliyorum. Bu yüzden adı gereksiz.. Boşverin gitsin. Bu siteye gelmeyeceğim süre içerisinde kafamı tplamaya çalışacağım. İnşallah o zamana kadar onu unuturum Sevdiğim kişiyi kesinlikle tanımıyorsunuz.. Yani tanıdık değil... Benden 1 yaş küçük.. Aşkım sanal ama sanalda olsa onu düşünmeden duramıyorum.. Ondan hoşlanıyorum.. Ama eğer bu konuyu okursa söz veriyorum onu unutmaya çalışacağım... 3 nisan cuma günü son kez gireceğim.. Konuma belki msj gelirse cvp için... Ben iki ay sonra burdayım.. Hoşçakalın..
gloriom
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 03/03/09Mesaj Sayısı : 29Başarı Puanı : 9Rep Puanı : 0
Kayıt Tarihi : 11/04/09Mesaj Sayısı : 33Başarı Puanı : 21Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Aşk........ Paz Nis. 19, 2009 10:32 am
aynı acıyı bende çektim cnm bir erkek için üzülmene hiç değmez.. çünkü senin cektiğin acıyı bende çektim. seni iyi anlıyorum zaten erkekler hiç kızlar için ağlamaz ama kızlar erkekler için herseyini verir unutrsun merak etme bnce kendini hiç üzme çünkü; hiç üzülmene bile değmez. bi erkek için üzülme Benden tavsiye bu mutlu olmaya calıs.. ben bile üzüldüğüm anlarda mutlu olmaya calısırım mutlu olurum. bnde bi erkek için tabiki ağlamıstım ama noldu hiç bişey olmadı.. bnce ÜZÜLME!!?
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Aşk........ Paz Nis. 19, 2009 10:56 am
Söylediklerine yürekten inanıyor musun? Sence erkekler kızlar için ağlamaz mı?
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43