* Selena'yla benzer taraflarınız var mı? Benden çok farklı, o süper güçlere sahip. Keşke onun gibi olabilseydim.
* Önceki dizilerinizde sizi üni- formalı öğrenci olarak görüyor- duk. Burada üniformayı üstünüz- den atmışsınız. Ben okuldan mezun olmuştum ama bir türlü üniformayı üstümden atamamıştım. Gençlik dizilerinde yer almak çok keyifli bir şey. Genç bir oyuncu olarak kendi yaşımı oynamak da çok güzel bir şey. Selena da gençlik projelerinden sonra yapabileceğim en doğru projelerden biri.
* Geriye baktığınızda kendinz- de nasıl bir gelişme görüyorsun? Çok büyük bir gelişme görüyorum. Bir çok şey öğrendim oyunculuk adına ama daha öğrenecek pek çok şey var. Yani yiyecek on fırın ekmeğe daha ihtiyacım var. 'Dadı'da çocuktum. Şimdi oyunculuk hem eğlence hem de işim oldu. Şimdi her şeye daha farklı bakıyorum. Onun dışında 'Selena'da üç tane küçük kızımız var. Onları görünce 'Dadı'daki dönemlerimi hatırlıyorum. Çünkü ben de onların yaşında başlamıştım. Onlarla o yüzden çok güzel bir elektriğimiz var. Onları gördüğümde 'Dadı' yıllarım aklıma geliyor ve bunu onlara da söylüyorum.