* Birçok isim oyuncak bebeklerinin yapılacağına dair haberlerle gündeme geliyor. Selena'nın bebeği neden yapılıp piyasaya sürülmüyor?
Böyle teklifler var açıkçası... Çalışmalar yapılıyor. Bakalım, inşallah ileride olacak. Şu anda fikir aşamasında, ama henüz netleşen bir şey yok. Açıkçası, ben de Selena'nın bebekleriyle oynamayı çok isterim.
* Ünlülerin boy gösterdiği renkli bir dünyanın içinde olmak sizi nasıl etkiliyor?
Doğrusu ben onların çok dışında yaşıyorum. İşimi yapıp evime gidiyorum. Ünlülerle dolu bir arkadaş çevrem de yok. Benim bütün arkadaşlarım ünsüz harflerden oluşuyor.
* Oyunculuk adına büyüklerinizden çok beğendiğiniz bir isim var mı?
Gülben Ergen! İnanılmaz bir çalışma disiplini vardır. 5 dakika diyorsa mutlaka 5 dakika sonra settedir ya da kamera karşısındadır. Oyunculuk performansı da süper! O benim her zaman için "Gülben Ablam"dır.
* 15 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? Yine oyunculuk yapıyor olacağım. Fakat star olmak gibi hırsım ya da düşüncem yok. "Her yerde ben olacağım, her taşın altından ben çıkacağım" gibi iddialı cümleler sarf etmem mümkün değil. Starlık diye bir meslek yok. Bence çok da yıpratıcı... Sadece işimi yapacağım.
* İlerleyen yıllarda sizi, şarkı söylerken görebilir miyiz? Hayır, mümkün değil. Asla şarkıcı olmam, çünkü şarkı söylemek gibi bir yeteneğim yok. Şarkıcı olmak için müzisyen de olmak gerekir halbuki. Beste yapabiliyor musun, söz yazabiliyor musun, şarkı söyleyebiliyor musun, bunlara 'evet' diyorsa bir insan şarkıcı olabilir, yoksa kimse boşu boşuna bence uğraşmasın. Bir Sezen Aksu, bir Ajda Pekkan olamayacaksan, neden şarkıcı olmaya çalışacaksın ki?