Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SELENA BEBEK...

3 posters
YazarMesaj
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

SELENA BEBEK... Empty
MesajKonu: SELENA BEBEK...   SELENA BEBEK... Icon_minitimeSalı Mart 24, 2009 4:45 pm

* Birçok isim oyuncak bebeklerinin yapılacağına dair haberlerle gündeme geliyor. Selena'nın bebeği neden yapılıp piyasaya sürülmüyor?

Böyle teklifler var açıkçası... Çalışmalar yapılıyor. Bakalım, inşallah ileride olacak. Şu anda fikir aşamasında, ama henüz netleşen bir şey yok. Açıkçası, ben de Selena'nın bebekleriyle oynamayı çok isterim.

* Ünlülerin boy gösterdiği renkli bir dünyanın içinde olmak sizi nasıl etkiliyor?

Doğrusu ben onların çok dışında yaşıyorum. İşimi yapıp evime gidiyorum. Ünlülerle dolu bir arkadaş çevrem de yok. Benim bütün arkadaşlarım ünsüz harflerden oluşuyor.

* Oyunculuk adına büyüklerinizden çok beğendiğiniz bir isim var mı?

Gülben Ergen! İnanılmaz bir çalışma disiplini vardır. 5 dakika diyorsa mutlaka 5 dakika sonra settedir ya da kamera karşısındadır. Oyunculuk performansı da süper! O benim her zaman için "Gülben Ablam"dır.

* 15 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? Yine oyunculuk yapıyor olacağım. Fakat star olmak gibi hırsım ya da düşüncem yok. "Her yerde ben olacağım, her taşın altından ben çıkacağım" gibi iddialı cümleler sarf etmem mümkün değil. Starlık diye bir meslek yok. Bence çok da yıpratıcı... Sadece işimi yapacağım.

* İlerleyen yıllarda sizi, şarkı söylerken görebilir miyiz? Hayır, mümkün değil. Asla şarkıcı olmam, çünkü şarkı söylemek gibi bir yeteneğim yok. Şarkıcı olmak için müzisyen de olmak gerekir halbuki. Beste yapabiliyor musun, söz yazabiliyor musun, şarkı söyleyebiliyor musun, bunlara 'evet' diyorsa bir insan şarkıcı olabilir, yoksa kimse boşu boşuna bence uğraşmasın. Bir Sezen Aksu, bir Ajda Pekkan olamayacaksan, neden şarkıcı olmaya çalışacaksın ki?
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

SELENA BEBEK... Empty
MesajKonu: Geri: SELENA BEBEK...   SELENA BEBEK... Icon_minitimeSalı Mart 24, 2009 5:29 pm

Biliyordum, ama; hala yok..
http://www.sinem-kobal.tk
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

SELENA BEBEK... Empty
MesajKonu: Geri: SELENA BEBEK...   SELENA BEBEK... Icon_minitimeSalı Mart 24, 2009 5:35 pm

keşke olsa hemen koşar alırdım Biggrin
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

SELENA BEBEK... Empty
MesajKonu: Geri: SELENA BEBEK...   SELENA BEBEK... Icon_minitimeSalı Mart 24, 2009 5:50 pm

Ben alırım , valla ... Smile
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

SELENA BEBEK... Empty
MesajKonu: Geri: SELENA BEBEK...   SELENA BEBEK... Icon_minitimeSalı Mart 24, 2009 6:23 pm

keşke olsa ama yok ki Ağla
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
'ѕнєутαηιє●

Başarı Puanı : 1030
Rep Puanı : -2

SELENA BEBEK... Empty
MesajKonu: Geri: SELENA BEBEK...   SELENA BEBEK... Icon_minitimeÇarş. Mart 25, 2009 5:57 pm

Çıksa keşke ... (:
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

SELENA BEBEK... Empty
MesajKonu: Geri: SELENA BEBEK...   SELENA BEBEK... Icon_minitimePerş. Mart 26, 2009 4:58 pm

ama yok işte yok.. barbiden bile güzel yani

ablamız hala çıkmadı ama..

SELENA BEBEK...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» El Bebek Gül Bebek Büyüdüm...
» Selena Dizisi'nin RESMİ WEB SİTESİ www.selena.gen.tr'ye ne oldu?
»  AŞK TRAFİĞİNDE "BEBEK" VAR
» Bebek'te üç beş tur atıyor.
» Sinem KOBAL, Bebek otelde...