Kayıt Tarihi : 19/03/09Mesaj Sayısı : 19Başarı Puanı : 20Rep Puanı : 0
Konu: Ablanız geldi (: C.tesi Mart 21, 2009 11:43 pm
merhaba arkadaşlar hoşgeldim başlığı açmaya kaarr verdim ve başlığı açtım yalnış yazarsam beni afedin daha öncede söyledim 8 sena Japonyada kaldım. Şu an ise yaşım 16 sanırım sitede en büyüğünüz benim:) sinem kobal'ı aslında sevmem ama 6 yaşındaki kardeşim bayılır hepinize kucak dolusu sevgiler... umarım iyi anlaşırız bu arada adımı birdaha söyleyim Jamaica
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Konu: Geri: Ablanız geldi (: Paz Mart 22, 2009 10:42 am
Hoşgeldin Jamaica (:
japon
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 19/03/09Mesaj Sayısı : 19Başarı Puanı : 20Rep Puanı : 0
merhaba arkadaşlar hoşgeldim başlığı açmaya kaarr verdim ve başlığı açtım yalnış yazarsam beni afedin daha öncede söyledim 8 sena Japonyada kaldım. Şu an ise yaşım 16 sanırım sitede en büyüğünüz benim:) sinem kobal'ı aslında sevmem ama 6 yaşındaki kardeşim bayılır hepinize kucak dolusu sevgiler... umarım iyi anlaşırız bu arada adımı birdaha söyleyim Jamaica
Hoşgeldin.. =) Ben 17 yim Adım Ece. Sitede umarım iyi vakit geçirirsin.. =)
Hoşgeldin.. =) Ben 17 yim Adım Ece. Sitede umarım iyi vakit geçirirsin.. =)
Sebebini söliim.. Türkçeyi yeni söküyorum diyorsun.. Sende F Klavye olmalı Japon, Alman.... ( Türk hariç ) hiç birinde "ç, ş, İ, ı" harfleri bulunmamaktadır.. Dikkatli bakın büyük i
WampireSs.Cat
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 09/01/09Mesaj Sayısı : 475Başarı Puanı : 123Rep Puanı : 1
Doğru söylüyorsun Berke..Ama ben bu Japon işiyle ilgilenmeyelim diyorum.Arkadaşın milleti,ırkı-ki eğer farklıysa-hiç önemli değil..Bende pek inanmadım ama,yalan söylemiyordur umarım-inşallah-temenni ile =)
Dediğim gibi yalan-doğru ırk veya millet önemli değil,önemli olan bu siteyi ne kadar sevdiği,ne kadar ilgi gösterdiğidir.=) Neyse,tekrar h.g
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43