Büşra Of Demene Gerek Yok Canım Bu Yaptığın Çok Ayıp İnternette Her Gördüğünüzü Haber Yapmanız Da Çok Yanlış Diye Düşünüyorum.Sinem Ablanın Sonucta Kardeşi İster Öder İster Ödemez Bu Konular Bizi İlgilendirmiyor Sonuçta Fanıda Olsak Bu Kadar Da İleri Gitmemiz Çok Yanlış Diye Düşünüyorum Lütfen Bir Daha Tekrarlanmasın... Emin Ol Sinem Ablada Bunu Görünce Çok Üzülecektir.....
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı C.tesi Mayıs 02, 2009 9:08 am
ya sen kendini ne sanıosun anlamıyorum ki ben görevi yapıorum beni üzerek söleceğine konuyu sil sorun kalmaz! silemiomusn yoksa... yada silmeyimi bilmiosun... senin bnimle derdin ne hiç anlamıyorum.. buranın bi admini yok mu ya duysun sesimi.. admin seyirci mi kalıcak bu olanlara... tabi doru sorunu çıkaran benim ya... gayedede ben yaptım tek derdim onu yolalmaktı değil mi?... eer sorun bensem söyleyin ben giderim.. sorun yok ben bu sitede tek iki insan için kalıyorum... onlar olmaasa çoktan gitmiştim... ben böyle şeylere gelemem kusura bakmayın...
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 11/02/09Mesaj Sayısı : 127Başarı Puanı : 115Rep Puanı : -1
Konu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı C.tesi Mayıs 02, 2009 10:54 am
büşracım sinirlenmene gerek yok canım benim seninle hiç bir problemim yok ayrıca siteden gitmenide istemiyorum hatta sitemizde bulunduğun için mutluyum bile sadece kendi düşüncemi söyledim bu konuyu görünce sinem abla darılır diye düşündüm bu benim fikrim bağırıp çapırmana gerek yok diye düşünüyorum o yüzden lütfen bana karşıda sen biraz anlayışlı polursan sevinirim çünkü ben herkese karşı anlayışlıyım ayrıca ben bu sitenin co adminiyim söyle berkeye madem benden bu kadar rahatsızsın beni alsın co adminlikten tm mı atılayım siteden inceldiği yerden kopsun sizde böylece sincemci_hazosuz daha mutlu olursunuz diye umuyorum hepinize mutluluklar...
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı C.tesi Mayıs 02, 2009 6:16 pm
İkiniz de uzaklaştırma alacaksınız . !
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 11/02/09Mesaj Sayısı : 127Başarı Puanı : 115Rep Puanı : -1
Konu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı C.tesi Mayıs 02, 2009 7:42 pm
ya yapma berke sende biliyosun ki hep alttan almaya calıştım daha ne yapayım yhaaa
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı Paz Mayıs 03, 2009 7:48 pm
Tamam, kesin !
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı Ptsi Mayıs 04, 2009 2:52 pm
kesin diosun ben cvp vermiorum ! yeter artık diorum bnmkimseyle prbolemim olmadı olucak ! bunu iyi bilin ! uzaklaştırabilirsin berqe sorun yok bi knou içinse uzaklaştırın gitsin ! sen kızmıyınca bende öle dedim berqe ! ama sen bilirsin cnm !