Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kobal Vefalı Çıktı

3 posters
YazarMesaj
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

Kobal Vefalı Çıktı Empty
MesajKonu: Kobal Vefalı Çıktı   Kobal Vefalı Çıktı Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 1:51 pm

Ailesine Düşkünlüğüyle Bilinen Seksi Oyuncu Sinem Kobal, Kardeşlerinin 50 Bin YTL'lik Borcunu Ödeyerek Evlerine Haciz Gelmesini Önlemiş.
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
sinemci_hazo

Başarı Puanı : 115
Rep Puanı : -1

Kobal Vefalı Çıktı Empty
MesajKonu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı   Kobal Vefalı Çıktı Icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 10:49 pm

büşracım bunu haber yapmana gerek yokkkk çok ayıp bişey ya her buldunuzu haber yapmayınnn
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Kobal Vefalı Çıktı Empty
MesajKonu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı   Kobal Vefalı Çıktı Icon_minitimePerş. Nis. 30, 2009 3:48 pm

off ya off...
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
sinemci_hazo

Kobal Vefalı Çıktı Empty
MesajKonu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı   Kobal Vefalı Çıktı Icon_minitimePerş. Nis. 30, 2009 3:53 pm

Büşra Of Demene Gerek Yok Canım Bu Yaptığın Çok Ayıp İnternette Her Gördüğünüzü Haber Yapmanız Da Çok Yanlış Diye Düşünüyorum.Sinem Ablanın Sonucta Kardeşi İster Öder İster Ödemez Bu Konular Bizi İlgilendirmiyor Sonuçta Fanıda Olsak Bu Kadar Da İleri Gitmemiz Çok Yanlış Diye Düşünüyorum Lütfen Bir Daha Tekrarlanmasın...
Emin Ol Sinem Ablada Bunu Görünce Çok Üzülecektir.....
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Başarı Puanı : 4379
Rep Puanı : 59

Kobal Vefalı Çıktı Empty
MesajKonu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı   Kobal Vefalı Çıktı Icon_minitimePerş. Nis. 30, 2009 3:53 pm

Arkadaşlar..
Dikkat edin :

Kardeşlerine
http://www.sinem-kobal.tk
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Kobal Vefalı Çıktı Empty
MesajKonu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı   Kobal Vefalı Çıktı Icon_minitimeC.tesi Mayıs 02, 2009 9:08 am

ya sen kendini ne sanıosun anlamıyorum ki ben görevi yapıorum beni üzerek söleceğine konuyu sil sorun kalmaz! silemiomusn yoksa... yada silmeyimi bilmiosun... senin bnimle derdin ne hiç anlamıyorum.. buranın bi admini yok mu ya duysun sesimi.. admin seyirci mi kalıcak bu olanlara... tabi doru sorunu çıkaran benim ya... gayedede ben yaptım tek derdim onu yolalmaktı değil mi?... eer sorun bensem söyleyin ben giderim.. sorun yok ben bu sitede tek iki insan için kalıyorum... onlar olmaasa çoktan gitmiştim... ben böyle şeylere gelemem kusura bakmayın...
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
sinemci_hazo

Kobal Vefalı Çıktı Empty
MesajKonu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı   Kobal Vefalı Çıktı Icon_minitimeC.tesi Mayıs 02, 2009 10:54 am

büşracım sinirlenmene gerek yok canım benim seninle hiç bir problemim yok ayrıca siteden gitmenide istemiyorum hatta sitemizde bulunduğun için mutluyum bile sadece kendi düşüncemi söyledim bu konuyu görünce sinem abla darılır diye düşündüm bu benim fikrim bağırıp çapırmana gerek yok diye düşünüyorum o yüzden lütfen bana karşıda sen biraz anlayışlı polursan sevinirim çünkü ben herkese karşı anlayışlıyım ayrıca ben bu sitenin co adminiyim söyle berkeye madem benden bu kadar rahatsızsın beni alsın co adminlikten tm mı atılayım siteden inceldiği yerden kopsun sizde böylece sincemci_hazosuz daha mutlu olursunuz diye umuyorum hepinize mutluluklar...
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Kobal Vefalı Çıktı Empty
MesajKonu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı   Kobal Vefalı Çıktı Icon_minitimeC.tesi Mayıs 02, 2009 6:16 pm

İkiniz de uzaklaştırma alacaksınız . !
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
SinemKobalFan♥Üye
sinemci_hazo

Kobal Vefalı Çıktı Empty
MesajKonu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı   Kobal Vefalı Çıktı Icon_minitimeC.tesi Mayıs 02, 2009 7:42 pm

ya yapma berke sende biliyosun ki hep alttan almaya calıştım daha ne yapayım yhaaa
ѕιηємвєякє
SiTE KURUCUSU
SiTE KURUCUSU
ѕιηємвєякє

Kobal Vefalı Çıktı Empty
MesajKonu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı   Kobal Vefalı Çıktı Icon_minitimePaz Mayıs 03, 2009 7:48 pm

Tamam, kesin !
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Kobal Vefalı Çıktı Empty
MesajKonu: Geri: Kobal Vefalı Çıktı   Kobal Vefalı Çıktı Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 2:52 pm

kesin diosun ben cvp vermiorum ! yeter artık diorum bnmkimseyle prbolemim olmadı olucak ! bunu iyi bilin ! uzaklaştırabilirsin berqe sorun yok bi knou içinse uzaklaştırın gitsin ! sen kızmıyınca bende öle dedim berqe ! ama sen bilirsin cnm !

Kobal Vefalı Çıktı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kerem KOBAL ve Nuray KOBAL Sitemizi Takip Ediyor...
» Sinem Kobal'ın üniversiteli sevgilisi nişanlı çıktı
» Sinem Kobal ve Arda Turan Yılbaşı Tatiline Çıktı.
» Sinem Kobal'ın makyajsız hali Facebook'ta ortaya çıktı!
» Sinem'siz Çıktı