Merhaba arkadaşlar.. Tuğba^nın bir sürü saygısızlığını gördük.. Bu seferki saygısızlığı..
tuğba demiş ki:
Başlıktanda anlaşıldığı gibi arkadaşlar... Sitemizde Çok casus var.. Hepside Berke salağının casuslarıXD Sade sitemizde berke değil daha bürsürü casus var Resimler bölümünü 50 mesaj yaptım hala o salak Berke resimler bölümüne girebiliyor. Hatta o salak moderatörmüş bide sitedeXD İnanmıyorum tabiki.. Güvendiğim kişiler dışında 50 mesajı olan herkesi siteye girmekten men ediyorum!! Sitemizde yeni üye olan Hinem arkadaşımızı bile kendine ortak etmeye çalışıyo o salak Berke...
HİNEM!! arkadaşım inanma o salağaa!! Sendeki özel resimleri çalmak için kandırıyor senii!! Anladığım kadarıyla Hinem arkadaşımızın üye adıyla girmiş resimlere!! Arkadaşım hinem üzgünüm resimler bölümüne girmeni aldım!! Çünkü o salak Berkeyle işbirliği yapıyosun binevii ajansın!! Eminimmm... Sitemizde geniş çaplı operasyon başlattım Berkee!!! ayağını denk al :lol: Takipteyim!! Kendini akıllı sanma!! Bende Senin sitende ajanlık yapıyorum!! Tek akıllı sen değilsin :x Aklını başına toplaa!! Kendini bişey sanma!! Artık 50 mesajı olan kendi arkadaşlarımız dışında kimseye resimler bölümüne girmesine izin verilmicek!! Hatta Berkeyi savunan herkes banlanacaktırr!! Çoğu kişi hatta son üye olanların çoğu banlanmıştır.. Ama e-mailllerini ben ekledim :lol: Kusura bakmasınlar!! eğerki e-maillerini açarlarsa benimle konuşurlarsa bende ajan olmadıklarını anlarsam üyeliği ancak o zaman açıcağım... Tek Derdimiz Berke Olsa Keşke!!
Sitemizde son olarak gelişen olaylarda ben Sinem Kobal'ım şuyum buyum!! Ya kardeşim tek derdiniz bumu?? Bizi kandırmak mı!! Bizde safısya hanii inandıkk!! Git başka adamı kandır belamı aryıyosunn!! Zevkmi alıyosun?? Sitemizde son bi Sinem Kobal üye oldu.. Bak Sinem Kobal yalancı olduğunu biliyoruz hani kanıtlamadın?? Kanıtlasan inanıcakmıydık yanii!!, Milleti resimlemi kandırıyosun sen?? Koyduğun resimlerde Resim özel resim olsa barii :o Hepsi özel resimler bölümünde var canım aç bak gözlerinii! Ayrıca o bölümde daha ne resimlr var!! Eminim görmemişsindir :lol: Çünkü sinem kobal değilsin!!
Neyse arkadaşlar roman yazmayım Son olarak özenti sensin berke!! :lol: Bizi millete kötü gösterme!! Kendini bişi sanma şişkooo :o Neyse yani anlatacağım artık kimseye güvenimiz yok kusura bakmayın ben böyleyim :lol:
Sitemizde geniş çaplı operasyon başlattım Berkee!!! ayağını denk al :lol: Takipteyim!! Kendini akıllı sanma!! Bende Senin sitende ajanlık yapıyorum!!
demiş.. 0nun sitesinde süper işler başarıyorum.. Hiç aklına gelmiyecek kişiyim.. Ayrıca sitemizde ajan varmış he Bir de sen.. Sen gelirken, biz gidiyorduk, farkında değil miyim sandın?
gerçekten ya o sitede sizinkinden bir sürü alıntı gördüm bir de sana özenti diyor öküz o salağıda engelledim..istersen sitesini de hackleriz ortak ondan kolay mı var eziğin teki yürü be ortak devamını bekliyoruzz
demiş biri de.. bu snmatik kim çok iyi tanıyorum.. merak etme.. seni siteden banladım belki o da sensin ve tuğba^sın.. siteden banlandın.. bu arada o ezik ortağınla gel hackle bekliyoruz.. çok güldürdünüz benii ezikmen^ler..
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! Çarş. Mart 11, 2009 2:24 pm
Allah'ım ya ben senin
yerinde olcaktım berqe varya...
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! Çarş. Mart 11, 2009 2:31 pm
Onun seviyesine inemem.. -99999999999999 seviyesinde olan bir bebe o..
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! Çarş. Mart 11, 2009 2:34 pm
evt haklısın banlamak lazım
bölelerini
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! Çarş. Mart 11, 2009 4:45 pm
Gelmişler mi bunLara xD
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! Çarş. Mart 11, 2009 5:39 pm
giTseLer şaşaRım
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! Çarş. Mart 11, 2009 5:58 pm
GitmioLerki anacım xD
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! Salı Mart 17, 2009 6:01 pm
aynen ya gıcıklar ya :x
beyza
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 16/03/09Mesaj Sayısı : 15Başarı Puanı : 13Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! Perş. Mart 19, 2009 8:22 pm
anlamıyorum xD Ne kadar kadersizim. xD
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! Perş. Mart 19, 2009 8:39 pm
?
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! C.tesi Mart 21, 2009 10:18 am
bişi anlamadım beyza?
ѕιηємвєякє
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! C.tesi Mart 21, 2009 11:44 am
Ah ajan Beyza ah!
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! C.tesi Mart 21, 2009 11:46 am
ö-k-ü-z dielim biz ona
bubess
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 11/04/09Mesaj Sayısı : 33Başarı Puanı : 21Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Ambargo Tuğba! Paz Nis. 19, 2009 10:28 am
hiii çok komik.. ne yazmıs ya öyle o tugbayı tanımak isterdim..
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod