Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
Konu: Sinem Kobal'dan açıklamalar C.tesi Mart 07, 2009 4:18 pm
Sinem Kobal, "Başarılı bir oyuncu olmak için elimden geleni yapıyorum. Bu konuda oldukça hırslıyım. Kurallarım da yok. Sevişirim de, soyunurum da" diyor
'Selena' dizisinin oyuncusu Sinem Kobal, cinselliğin Türkiye'de hala tabu olduğunu belirterek, "Kurallarım yok ama dikkat edilmesi gerekiyor. Öpüşmem, sevişmem ya da soyunmam diye kural koymuyorum. Neyi, niçin yaptığın önemli. Ayrıca izleyiciye de bunu hissettirmen gerekiyor. Çünkü ben, özellikle çocukların çok sevdiği ve örnek aldığı bir oyuncuyum. Benim herkesten daha çok dikkat etmem gerekiyor" diyor
sinemci_hazo
SinemKobalFan♥Üye
Kayıt Tarihi : 11/02/09Mesaj Sayısı : 127Başarı Puanı : 115Rep Puanı : -1
Tebrik Ederim Sinem Abla Ya Şu Dünyada Sinem Abla Gibi Birini Gösterin Bana Dişimi Kırıcam Sinem Ablam Gibi Olun yaa Sanat İçin Herşeyi Yaparım Gibi Bu Dünyada Hatta Evrende En Sevdiğim Kişi Sensin Ben Bu Hayatta Senin İçin Nefes Alıp Veriyorum Belki Seni Görürüm Diye Sabrediyorum....
Tebrik Ederim Sinem Abla Ya Şu Dünyada Sinem Abla Gibi Birini Gösterin Bana Dişimi Kırıcam Sinem Ablam Gibi Olun yaa Sanat İçin Herşeyi Yaparım Gibi Bu Dünyada Hatta Evrende En Sevdiğim Kişi Sensin Ben Bu Hayatta Senin İçin Nefes Alıp Veriyorum Belki Seni Görürüm Diye Sabrediyorum....
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 09/11/08Mesaj Sayısı : 8074Başarı Puanı : 6068Rep Puanı : 43
harfi harfine katılıyorum
'ѕнєутαηιє●
SinemKobalFan♥Süper.Mod
Kayıt Tarihi : 05/11/08Mesaj Sayısı : 3417Başarı Puanı : 1030Rep Puanı : -2