Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Annemle oynamayı çok istiyorum

YazarMesaj
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

Annemle oynamayı çok istiyorum Empty
MesajKonu: Annemle oynamayı çok istiyorum   Annemle oynamayı çok istiyorum Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 5:26 pm

Annesiyle Bir Reklamda Rol Alan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]: Bizim İçin Güzel Anı Olur, Deyip Zor İkna Ettim. Keşke Bir Filmde Oynasak Ama Kabul Etmez!..

Geçen haftalarda annesi Nuray Kobal ile bir yumuşatıcı firmasının reklam filminde yer alan ünlü oyuncu, 'Annemle bir film projesinde rol almayı çok isterim ama o kabul etmez. Reklama çıkmak için çok zor ikna etmiştim. Oyunculuk benim işim olduğu için bana kolay geliyor. Ama onun için kamera karşısında olmak farklı bir deneyim oldu' dedi. Kobal annesini nasıl ikna ettiğini de şöyle anlattı: 'Bizim için çok güzel bir anı olacağını söyleyip, annemi bu projeye inandırmıştım.'

Henüz amatörüm

Öte yandan, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü'nde eğitim gören [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], okulda aldığı yazarlık dersi kapsamında hikaye yazmaya başladı. Küçük yaşlarından beri hikaye yazmayı çok sevdiğini vurgulayan oyuncu, 'Senaryo yazdığım doğru, ancak bunu amatör olarak yapıyorum. İki yakın arkadaşımla iki proje yazıyoruz. Biri bitmek üzere. Umarım önümüzdeki zamanlarda bu projeyi hayata geçirebilirim' dedi. Kendini bu alanda geliştirmeyi çok istediğini belirten Kobal, ileride senaryosunu kendi yazdığı bir projede yer alabileceğini de sözlerine ekledi.

Annemle oynamayı çok istiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Annemle Bir Filmde Oynamayı Çok İstiyorum..
» İSTİYORUM
» Ölene kadar oyunculuk yapmak istiyorum
» AŞKA SÜRGÜN | Sevgilim olmasını istiyorum.