Yoğun İş Temposu Yüzünden Hastanelik Olan Genç Oyuncu
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Özel Hayatıyla İlgili Çarpıcı Açıklamalar Yaptı. Kobal, Ünlü Şovmen
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ile Birlikteliğiyle İlgili "Eli Elime Bile Değmedi. Beyaz'la Hiç Sevgili Olmadık' Dedi....
YOĞUN İŞ TEMPOSU YÜZÜNDEN HASTANELİK OLAN GENÇ OYUNCU SİNEM KOBAL ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI. KOBAL, ÜNLÜ ŞOVMEN BEYAZIT ÖZTÜRK İLE BİRLİKTELİĞİYLE İLGİLİ "ELİ ELİME BİLE DEĞMEDİ. BEYAZ'LA HİÇ SEVGİLİ OLMADIK' DEDİ....
'Selena' dizisinin yanı sıra, 'Ayakta Kal' sinema filminde rol alan ve annesiyle birlikte oynadığı reklam filmiyle yoğun bir dönem geçiren genç oyuncu
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nazara geldi. Aşırı yorgunluk ve yüksek ateş tanısıyla hastaneye kaldırılan Kobal yaşadıklarını şöyle anlattı.
DAĞ HAVASI İYİ GELİR
"Çok yoğun bir iş temposunun ardından sete 3-4 gün ara verilince geçen hafta arkadaşlarımla birlikte Uludağ'a gittim. Dağ havasının iyi geleceğini ve biraz dinlenebileceğimi düşünmüştüm. Ama adeta çarpıldım, orada daha kötü oldum. Dönüşte yüksek ateş nedeniyle hastanelik oldum. Maltepe'de bir özel hastaneye kaldırıldım. İğnelerle ancak kendime gelebildim. Günlerce evden çıkamadım ama şimdi daha iyiyim.' Ünlü şovmen Beyaz'la aşk dedikoduları konusuna da açıklık getiren Kobal şöyle devam etti:
"Özel hayatımla ilgili daha önce hiç konuşmadım. Bundan sonra da konuşmayacağım. Ancak şu kadarını söyleyebilirim. Biz hiç sevgili olmadık. Beyaz'ın eli elime değmedi. Programına konuk oldum, hemen yakıştırdılar. Birkaç kez aynı arkadaş ortamında bulunduk. Ben kaçmıyorum. Sevgilim olursa bunu zaten basın görüntüler. Gizlenecek bir konu değil."
NoT:Sete ara vermişler yani dizi bitmemiş.