Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dizi Teklifi yağıyormuş

YazarMesaj
sinem.büşra
SinemKobalFan♥Süper.Mod
SinemKobalFan♥Süper.Mod
sinem.büşra

Başarı Puanı : 6068
Rep Puanı : 43

Dizi Teklifi yağıyormuş Empty
MesajKonu: Dizi Teklifi yağıyormuş   Dizi Teklifi yağıyormuş Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 6:49 pm

Tv8'de Yayınlanan Başak Sayan'ın Sunduğu 'Kayıt Dışı' Programına Konuşan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], Her İşte Yer Almak Gibi Bir Gayesinin Olmadığını Söyledi.

TV8'DE YAYINLANAN BAŞAK SAYAN'IN SUNDUĞU 'KAYIT DIŞI' PROGRAMINA KONUŞAN SİNEM KOBAL, HER İŞTE YER ALMAK GİBİ BİR GAYESİNİN OLMADIĞINI SÖYLEDİ.
Kendisine çok sayıda proje geldiğini vurgulayan güzel oyuncu, 'Çalıştığım işlerde gerçekten çok iş yapmaktan değil, az ve öz iş yapmaktan yanayım. Bu yüzden de çok seçici davranıyorum. Sonuçta çok fazla iş teklifi alıyorum ama çoğunu kabul etmiyorum. Çünkü yavaş yavaş adım adım, çok genç bir oyuncuyum daha önümde çok uzun yıllar var. O yüzden yavaş yavaş sindire sindire gitmeyi hedefliyorum. Asıl amacım kalıcı olmak' şeklinde konuştu.

Yaşına uygun roller oynaması gerektiğini ifade eden [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], ne yaşını büyük gösterecek ne de küçük gösterecek işler yapmadığını sözlerine ekledi.

Dizi Teklifi yağıyormuş
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SK - Sürpriz bir dizi ile bomba gibi geliyor !
» Dizi ve Film Senaristi
» bir tane dizi resmi
» Çocukların en çok sevdiği dizi 'Selena'
» Sadece Arkadaşız dizi de oldu