Kamera Karşısına İlk Kez Dadı Dizisinde
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], Kenan Işık ve Haldun Dormen Gibi Usta İsimlerle Geçen
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], Henüz Çok Küçük Yaştaki Şöhretinin Yaşamını Değiştirmediğini Söyledi.
KAMERA KARŞISINA İLK KEZ DADI DİZİSİNDE
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], KENAN IŞIK VE HALDUN DORMEN GİBİ USTA İSİMLERLE GEÇEN SİNEM KOBAL, HENÜZ ÇOK KÜÇÜK YAŞTAKİ ŞÖHRETİNİN YAŞAMINI DEĞİŞTİRMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.
13 yaşında oyunculuk yapmaya başlayan
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], popüler olmanın kendisini çok etkilemediğini anlattı.
Ailesinin, oyuncu olmak istediğinde kendisini başlangıçta ciddiye almadıklarını söyleyen
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], 'O yaşta sürekli fikrim değişiyordu. Bir gün kalkıyorum oyuncu, bir gün kalkıyorum dansöz ya da doktor olmak istiyorum. Ne izliyorsan onu olmak istiyorsun' diye konuştu.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'ı çok beğendiğini ve onu izlediğinde oyuncu olmak istediğini anlatan
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], Kanaltürk'teki 'Orada Neler Oluyor' programında, Dadı dizisinin elemelerini kazandığında da ailesinin çok şaşırdığını anlattı.
Genç
oyuncu, genç yaşta popüler olmanın da hayatında bir değişikliğe neden olmadığını belirterek 'Dizi setinden çıkıyorum ve ailemin hakimiyetine giriyorum' diyen
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], çok fazla şımaramadığını belirterek 'O yaşta da garip bir olgunluğum vardı benim' diye konuştu.